ξενοδοχείο στην Αγία Άννα

Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Agali στην παραλία της Αγίας Άννας στη Β. Εύβοια

Σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, στην παραλία της Αγίας Άννας βρίσκεται το ξενοδοχείο Agali. Σε ένα χαρισματικό σημείο, ακριβώς πάνω στον παραλιακό πεζόδρομο με θέα τη θάλασσα και στο κέντρο του οικισμού μπορείτε να απολαύστε μια ξεκούραστη και αναζωογονητική διαμονή.

Η τοποθεσία και η φιλοξενία του ξενοδοχείου εγγυώνται στους επισκέπτες τις ιδανικές συνθήκες για ξεκούραστες διακοπές πλάι στο κύμα. Η εύκολη πρόσβαση στην παραλία και οι χαλαροί ρυθμοί του τόπου είναι σίγουρο πως θα σας προσφέρουν υπέροχες στιγμές χαλάρωσης μακριά από την ένταση της καθημερινότητας.

Ανάμεσα στο ξενοδοχείο και την παραλία μεσολαβεί μόνο ένας πεζόδρομος στον οποίο μπορεί κανείς να κάνει την βόλτα του κατά μήκος της παραλίας. Ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο θα απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας στον διαμορφωμένο χώρο με θέα τη θάλασσα, ενώ περπατώντας μόνο λίγα βήματα βρίσκεστε στην οργανωμένη παραλία του ξενοδοχείου.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με μία πρωινή αναζωογονητική βουτιά στην υπέροχη παραλία των 7 χλμ με τα πεντακάθαρα αιγαιοπελαγίτικα νερά. Εξερευνώντας την θα συναντήσετε τη φυσική χερσόνησο της παραλίας όπου θα συναντήσετε 2 υπέροχες γραφικές παραλίες, τη μικρή παραλία Σαρακίνικο και την παραλία του Αγίου Βασιλείου με το αρχαίο εκκλησάκι του Άγιου Παντελεήμονα.

Ακριβώς πάνω στον παραλιακό πεζόδρομο και λίγα μόνο μέτρα από το ξενοδοχείο μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας με πιάτα από την τοπική κουζίνα, να πιείτε το ποτό σας και να γευθείτε παραδοσιακά γλυκά στα τοπικά μαγαζιά.

Δείτε τις φωτογραφίες μας